Начало > За нас
Нашата история


Основана през 1998 г., Mastars вече разполага с експертни производствени мощности за масово производство на голямо разнообразие от пластмасови и метални части чрез инжектиране и инструментална екипировка, леене и инструментална екипировка, щамповане на ламарина и лазерно рязане, CNC обработка, пластмасови и метални extrusion.Fabrication, монтаж и вторична машинна обработка може да се предприеме и широка гама от повърхностна обработка завършва е на разположение.Ние предлагаме широка CNC прототипиране услуга, произвеждащи широк спектър от части в производство intent метали и пластмаси. Когато се изисква, можем да използваме по-конвенционални технологии за създаване на прототипи за производство на SLS, SLA, SLW и вакуумни отливки.

В съответствие с нашата корпоративна философия, клиентите се възползват от нашата уникална комбинация от качество, разумна цена, интегрирани услуги и гъвкавост. Нашата способност да постигаме целите на клиентите в рамките на много кратък обрат, им дава силна конкурентна предимство.


Нашата фабрика


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Приложение на продукта


Предлаганите производствени технологии са:
Изработване на инструмент за леене под налягане (до 10 000 кг.) И шприцоване на 60 машини от 60 тона до 650 тона
Инструменти за леене под налягане и леене под налягане на машини до притискане до 800T
Екструзия в пластмаса и метал
Метални инжектиране на метали
CNC машинна обработка
Боядисване
печатане
Прес инструменти & части
Хромиране / Вакуумиране


Предлаганите технологии за създаване на прототипи са:
SLA
SLS
Вакуумно леене
CNC обработка в широк спектър от полимери, включително ABS / ABS-PC смес / Напълнени и непълнени найлонови / PMMA / POM / PP / PEEK / ULTEM
CNC в повечето общодостъпни метали
Лазерно рязане


Нашият сертификат


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Производствено оборудване


image001_副本2.jpg


Нашата услуга


Вярваме, че доставчикът трябва да доставя на клиентите не само висококачествен продукт, но и цялостно висококачествено обслужване.

В Mastars считаме, че това започва с получаването и експертната оценка на изискванията, бързата реакция на заявките за котировки и последващите запитвания, последвани от контролиран и интегриран производствен процес и бърза надеждна услуга за доставка.

Нашата динамична обратна връзка, свързваща QA / QC, производство и производство, води до по-висока производителност, понижена степен на отхвърляне и постоянно качество.

Целта ни е да уловим всички проблеми и да ги разрешим, преди да могат да растат. Ние сме много запознати с всички международни продуктови стандарти и нашите вътрешни експерти прилагат стриктно процедури съответно.

Mastars непрекъснато търси развитие чрез подобряване на качеството и в момента имаме следните одобрения.

ISO 14001 - 2004

ISO 9001 - 2008