Начало > Изложба > Съдържание
Как да изберете 3D метален печат technology
Apr 29, 2016

Добавка производство (ч.), известен също като 3D печат, на 21-ви век производство революционни жестове играе за първи път и намалена от празно, за да премахнете излишния материал, производствения метод, метални ч с един слой в начин да се създаде функционална крайни продукти или функциите на продукта. Този метод за подреждане е по-малко производствения метод предлага много предимства, включително повишена гъвкавост, подобрена крайния продукт изпълнение, намаляване на времето до пазара, по-ниски производствени разходи и разширен продукт живот. Тези предимства устройството AM технология се използва широко в жизнения цикъл на продукта, разработване на нови продукти, поне в производството, за ремонт на продукта.

Използвайте прах метални AM, новите продукти могат да се възползват от намалени производствените методи е трудно или невъзможно да се постигне свойства на материала и геометрия. Нов материал могат да бъдат направени чрез смесване на два или повече прах да образуват нови сплави и съединения, произведени за да отговарят на специфични дизайн предизвикателства. Комбинация на прах дори да изгради постепенно в процеса на промяна, за установяване на функционалната класификация на материали, за да се избегне корозия, умора, фрактура и стрес, напукване.

В допълнение AM технология може да се използва за 3D печатни метал части с вътрешна кухина, например, охлаждане канал. AM метод също могат да произвеждат части с отлични механични свойства. Европейския авиационен отбраната и пространство компания (EADS) за високо цикъл умора тест програма за оценка на свойствата на Optomec леща на титанов проби от 3D печат механизъм. Механични свойства на пробите обикновено са същите като коване EADS намерени метали и умора свойства в съответствие с космическата стандарти. Множество агенции да тествате на другите ОБЕКТИВ 3D печатни метал, неръждаема стомана и супер сплави, като никел (инконел).

Традиционен метод за намаляване производство обикновено включва част от стъпки и свързаните с тях търсенето на капитално оборудване и логистика и AM един непрекъснат стъпки, за да получи компонент или продукт характеристиките на онтология, като по този начин намаляване на броя и цикъл време и разходи, спестяване като цяло. Също така защото съм закон d CAD модел преките диск, без използването на инструменти за създаване на прототипи или производство, така че може допълнително да намали разходите и времето до пазара на нови проекти или дизайн ревизия. В допълнение метода на AM в необходимите области мивка заместващи материали, така че можете да намалите отпадъците. Този материал за използването на висока стойност (например, Титан и супер сплави) са особено важни, защото придава особено значение на ефективното използване на материал в тази област.

Космическата индустрия с БФТ (Бай-да-Fly) процент определен материал ефективност, отношението си на ембриона тегло за сурова вълна на завършен теглото на части. Според небесно знание използване на традиционния метод за намаляване на производството, самолети двигател създателите казват прости части 85 % за материали, отпадъци, както и сложни части материал отпадъци дори е 95 %, така че AM двигател производители запишете материал, който искате да използвате за производството на тези компоненти, висока стойност. Някои компании дори съм закона, смесени с намалена производствения метод и метода на производство с цел да се направи пълно използване на предимствата на всеки метод, например, времето необходимо за строителството неръждаема стомана електронни черупка, 52 седмица традиция от леене до 3 седмици съм право.

Също така съм свикнал да разшири продукта живот и ремонт щети на активните компоненти, например, се намира в Съединените щати Anniston армия депо в Алабама, използвайки AM технология ремонт двигател компоненти на М1 Abrams танкове, М1 резервоар двигатели (например, Honeywell AGT1500) работят в пустинята околната среда, така че ще изпитате екстремни износване и изискват кратък поддръжка период. Тъй като изкривяване ефекти, причинени от висока температура заваряване процес, прави трудно за AGT1500 двигателя компоненти ремонт на традиционните методи, ако се използва методът на ч. за да поправите, силно фокусирани лазерна светлина енергия и за метал на прах точно изпратени в района да се поправи, можете да намалите топлина засегната зона (зона, засегнати в топлина, HAZ) и да поправите компонентите на двигателя.

Ремонт на турбината двигателя компоненти обикновено са подложени на износване и разкъсване щети към крилото областта (например, съвет) или области, които не са ефективни умора зареждане (например компресор острието ръба площ). Защото компонент дизайн тенденции се движи към интегриран острието ротор (интегрално Bladed-ротори, IBRs) или на ротор диск (Blisks, или нож/диск), за да се намали теглото и подобряване на ефективността на двигателя ремонт на тези компоненти в основните проблеми. В един традиционен диск Ако грамофон (етап) на острието е повреден или носене, той може да бъде заместен на разумни цени.