Начало > Изложба > Съдържание
Бързо прототипиране производство на инжектиране мухъл инструментална екипировка на индустрията фокус
Apr 29, 2016

Резюме: стратегията на промишлеността традиционни производствени е на първата скала, предложени в 1980 г. на 20 век, цени и качество Първо, 90, се превърна в отговор на пазара на първия. В условията на международна производствена индустрия и скъсявам развитие цикъл на продукта и намаляване на риска от инвестиции в разработването на нови продукти, се превърне в ключ към бизнес оцеляване.

Традиционните производството на стратегията е да първата скала, предложени в 1980 г. на 20 век, цени и качество Първо, 90, се превърна в отговор на пазара на първия. В условията на международна производствена индустрия и скъсявам развитие цикъл на продукта и намаляване на риска от инвестиции в разработването на нови продукти, се превърне в ключ към бизнес оцеляване. През последните години производство пазар стратегия, фокусирана върху случващото се от цената и качеството на основните прехвърляне и отговор време. Диверсифициран производител на продукти на пазара е бързо хванете пазарна възможност и представлява важна гаранция за оцеляване, бърз отговор производство стана фокус на международни изследвания, което води до бързо създаване на прототипи и формообразуващи инструменти и бързо производство технология предоставя усъвършенствани средства за предприятията да подобрят конкурентоспособността си. Технологията се основава на материал натрупаната формиране на високотехнологична производствена технология, е, че е 20-ти век производство областта на веднъж революционен пробив, може производство инжекция да умре, и налягане мухъл и щанцоване умират, различни точност сложни мухъл, в момента има широко разгърнати приложение ю кола и авиационно пространство and кораба and уреди и промишлен дизайн и медицински и сграда и занаяти като и деца играчка , полето и с това самата на непрекъснато развитие и съвършен, гамата прилагането технология ще постоянно разширение широк.

В производство на автомобилни, домакински уред, мухъл формира части представляват 50 % ~ 70 % от производствената работа. Плесен производство е ограничено Китай автомобил, както и уреди и светлина, развитието на индустрията на bottleneck и ключ, с бързо формиране на оборудване хардуер и софтуер и бързо формиране материал на непрекъснато развитие и перфектно, бързо прототип парчета на сила и точност се постоянно подобряване, бързо формиране технология е постепенно да задълбочено бързо мухъл производствена област, основано на бързо формиране на метод на производство, различни прости икономически бързо мухъл е стана RP & M прилагането на гореща проблем.