Начало > Новини > Съдържание
Анализ на посоката на щамповане на метал лист промишленост в Китай
Apr 29, 2016

"На Китай машина инструмент бизнес" Преглед: ламарина индустрия като важен индустрия в металообработващата промишленост, е в основата на механични преработващата промишленост, които отразяват нивото на развитие на конкурентоспособността на страната на технология за производство. Ламарина индустрия и нейните продукти в автомобилостроенето, електроника, телекомуникации, медицинско оборудване, машини, корабостроене, авиация и други области, с помощта на много широк диапазон. Производството на ламарина в бързото развитие в същото време, все още има някои недостатъци на някои предприятия.

Първо подпечатано ламарина развитието на индустрията в страната ни от шестте посоки

Като лист метал производство центрове в света, Китай ще по-нататъшно развитие на фирмата с Китай на процеса на интеграция в глобалната икономическа среда и икономическата мощ на бързорастящи Китай стана най-динамичните икономически регион в света. Подобряване на Китай в икономическата съоръжения, промишлеността разви по-зрели и сравнително ниско труд разходи, се превърна в глобална сравнително предимство на ламарина производствен център, ламарина, експортно ориентирани развитие функции за производство.

Център за състоянието на укрепване на първото изпълнение в през последните години хардуерни продукти на износ пълен растеж: основните лист метал злато продукти за растежа на износа са над производството на растеж, по-горе продажби на вътрешния пазар на растеж; основен лист метал злато продукти пълен цъфтежа, не само електрически инструмент и ръчен инструмент и изграждане на хардуерни продукти тези традиционни износа голям клас продукти увеличава е високо, и yiqian експортния дял е малко вероятно да кухненски електрически продукти и продукти за баня 2004 години за растежа на износа също е очевидно. Огромен пазар и център на тежестта да привлекат допълнително прехвърляне на ламарина производствен център на мултинационални компании в Китай.

Междуфирмени сътрудничество значително ще укрепят

В среда на глобална конкуренция за да придобият благоприятно конкурентно положение и да повиши своята конкурентоспособност, индустриалния капитал е друга тема на промишлеността. 2004 supor Vantage е списъка, hbl също изброени усилия, Ван Хоа капиталови пазари операции няма да има с Гуангдонг, meiya преструктуриране не успя да спре. От гледна точка на капитала разширяване на текущата основна характеристика е столицата засилени. От гледна точка на конкуренцията сътрудничеството на ресурс споделяне сред предприятията се увеличава.

Поляризацията на предприятия ще изостри допълнително

През следващите няколко години ще бъде висока скорост осцилация периода на производството на ламарина, преките последствия от този шок е текущият тренд на поляризация в ламарина кухня марка лагер се разширява. Наистина способни да оцелеят на пазара през следващите години се очаква ламарина компанията сега абсолютно не е толкова много. Производството на ламарина този шок ще донесе големи възможности, в шок резултат ще бъде да направи пазара по-рационално.

Все по-ожесточена конкуренция между каналите за продажба

Поради наводняване на вътрешните метал кухня продукти качество налягане се увеличава, канала става един от основните конкурентни фактори, все по-ожесточена конкуренция за канал. От една страна кухненски уреди, производител е засилено контрол на дребно терминал, се стремят да намалят цикли на продажба, освен разходите за продажби, продажби канали, до професионално развитие, корпоративни продажби модел може да се адаптира към разнообразие на посоката на пазара. Друга страна, продажбите тенденция в развитието на големи домакински уреди верига нарастващите статус, контрол на промишлеността капацитет, участва в и водена основно от производителя преди водещи ценова конкуренция. Големи търговци на дребно, със своя широко пазарно покритие, мащаб и струва предимства в ценообразуването на продукта, плащането за доставката на предприятието за производство на контрол ще бъде все по-засилено.

Конкуренцията на пазара към по качествени продукти, високи технологии съдържанието конкуренцията прогресия, всички фази на производството на ламарина, маржове на печалба са сгъстени, все повече намалява стая за цената. Все повече и повече компании признават, че ценовата конкуренция сам не може да изгради основните конкурентоспособност, не дългосрочната посока за развитие, за опознаването на нов път на развитие. Много хардуерни компании увеличение инвестиции в технологиите, развитието на нови продукти с високи технологии, продуктова диференциация като устойчиво развитие, търсят нови пазар изисква, нови точки на икономическия растеж (въведе като малки домакински уреди и други подобни производства), за да реализира устойчиво развитие.