Начало > Новини > Съдържание
Метални части на 3D печат: движение на 4.0 промишлени иновации
Apr 29, 2016

Преглед: 3D печат е нараснал от нова технология има постепенно се развива в мейнстрийм технология, много компании започват да осъзнаете и приемете тази технология носи разходи и производствена ефективност. Промишленост прогнози от 2017, глобалния пазар за 3D печат ще вратар в огромен растеж в експедиционни бележки и продажби, усложнява годишен ръст ще бъде 59 % и 29 % съответно.

OFweek лазерен net новини: през последните години, 3D печатарската индустрия изникват бързо нараства, този експлозивен растеж тенденции благодарение на световно внимание и промоция. Междувременно с развитието на лазери, компютър и механичен Инженеринг технологии CAD/CAM, металните части на лазерни добавки производствени технологии в лазерна технология облицовки и бързо прототипиране технологии очертава, бързо се превръща в 3D печат в областта, един от най-напредналите технологии, производство за в бъдеще. Индустрия експерти смятат, че метални части промишлени 4.0 3D печат технология се очаква да доведе реформата на движение.

3D печат PK традиционните свобода на дизайн edge

При натискането на капитал и технологии 3D печат нови приложения се появяват, не е преувеличено да се каже, 3D печат е нова технология има постепенно се развива в мейнстрийм технология, много компании започват да осъзнаете и приемете тази технология носи разходи и производствена ефективност. Промишленост прогнози от 2017, глобалния пазар за 3D печат ще вратар в огромен растеж в експедиционни бележки и продажби, усложнява годишен ръст ще бъде 59 % и 29 % съответно.

Успоредно с развитието на бързо пазара на 3D технология за печат е все по-дълбоко променя традиционните производствената индустрия. Традиционен дизайн механични части са ограничени до производствени процеси, като струговане, фрезоване, рендосване, шлифоване, заваряване и кастинг за постигане на свобода на дизайна. С повишена материал производство (3D печат) технологията на разработка, особено директно производство метални части от повишено производство технология в точност и надеждност, аспекти на напредъка, точност, формиращи технология може да разтвор комплекс метален компонент на трудно обработка и цикъл дълго и разходите високо технологичен проблем, могат да обработка на традиционния производствен метод не могат да обработка на сложни метални части, постигнато е материал конструкция функцията интеграция дизайн и производство. Развитието на 3D печатни технологии, неминуемо води до CAD модел дизайн промени правят възможно безплатно дизайн и функция за проектиране на механични части.