Начало > Новини > Съдържание
NPE2015: Бариера опаковка за шприцоване, технология Leapis доклади
Apr 29, 2016

Производството на пластмаси "Светия Граал": това е ясно, че целият пакет ще замени леене на метални опаковки, например, от над 1 милиард Кена на година на пазара.

На 2015NPE шоу ще видите, той е дошъл в нашия живот.

Пластмасови може да изпълнява по-добре

Milacron (щанд номер: W2703) изложени Klear храна буркани помага да наблюдава храната в пота формата.

"Изненада е, че опаковката не засяга блясък на храните", каза, Milacron инжекционна система за общо lasaierbeineite, продажби и маркетинг директор.

Десет месеца, Германия Interpack изложба, Milacron Klear има шоу проби, и на NPE ще се проведе Milacron първата Klear панаири. Бенет каза: "за Klear, ние изложени пълна производствена линия, сега компанията в създаването на бариера в изгледа на контейнера.

Този линия 280 тона затягане сила на машини за леене, четири кухина плесен производство Klear да изпълните цикъл по-малко от 8 секунди. Чрез студена обработка умира StackTeck системи ограничен. Група на високо и майстори компания е производител на горещи бегач и DME мухъл и компонент доставчици.

На редактора заключението "пластмасови опаковки вместо традиционните пакетиращата промишленост е гореща тема през 2015 година в нови вместо традиционния процес на сблъсък ще се изправят пред труден? в този NPE2015 шоуто ще бъде разкрито едно по едно. Производителите на смола, машини, химикали, добавки, мухъл, плесен и дизайн, софтуер, потребителски Лайсна способности в области като доставчик ще се срещнат в Орландо Orange County Convention Center на 23 март, се очаква да общо около 2000 г., 40 % от територията на Съединените щати. На NPE2015 вие ще научите за новите технологии на индустрията, както и възможности за комуникация с фирми и експерти в различни области.