Начало > Новини > Съдържание
Пластмасови бързо прототипиране технологии: ниска цена висока прецизност и добро качество
Apr 29, 2016

"Китай на пластмаси Машини мрежовата технология" в десетилетията преди, там е не машина инструментална пъти, всички продукти са ръчно завършени, изключително отнема време и мухъл широко разпространени в днешно време, производството на продукти, докато първо започнал да прави мухъл, други могат да бъдат завършени бързо в големи количества.

Бързо прототипиране, технологията на производство в почти 20 години от голям пробив, но само една практическа част правеше способността да наистина играят на своите силни страни. Следователно изследвания акцент на технология за бързо прототипиране от технологията и оборудването на изследвания и развитие, превръщайки метални мухъл е направено Xiao 12. в сравнение с традиционния калъп, технологията на производство, формообразуващи въз основа на бързо прототипиране производствен цикъл за производство и производствените разходи са значително по-ниски, особено за малки пакетно пробен производствени предимства и жизненост. Въз основа на Лом прототип бързо прототипиране технология, съчетана със силиконов каучук и прецизно леене технологията на трансформация, разработването на технология за бързо производство на база цинк сплав пластмасови мухъл и прилагането на технологията на производството на коли абажур мухъл.

Цинк база сплав пластмасови мухъл производство маршрут от пластмасови продукти компютър 3D дизайн на цинк базирани сплав умре производствения процес.

Прототипи и прототип на силиконов каучук крак калъп за пластмасови изделия развитие в науката Huazhong университет и HRP-3 тънки материали ламинирани (Лом) за производство на машиностроителни бързо прототипиране. Първо използвайте Pro-E или UG 3D дизайн, софтуерни продукти, а след това парче по височина генерирани йерархична дискретни ниво информация, въведете в бързо прототипиране машина. Лом машини според контурно рязане хартия, покрити със стопяеми лепило, с отопляем валяк постави слой по слой, най-накрая премахването отпадъци и хартия прототип на продукта след като те са били обработени. В сравнение с други методи за бързо прототипиране, Лом прототип, формиращи скорост, ниска цена, висока точност на размерите и качеството на повърхността след третирането.

Заключение: Лом прототип съчетана с бързото прецизно леене технологията на пластмасови плесен вземане на технология, са идеални за бързо производство на малки пакетно пробен производство и пробата части, може да се използва да замени отделни повредени части на продукта, като например сянка, преди колата прави тази статия отговори на автомобилни ремонт сектор се нуждае, спестяване на време и ресурси. Но тази технология е подходяща за точност, формиращи умират за фини части от пластмаса, трябва да се комбинира с други методи като механична обработка на производството.

Пазарното търсене на продукти, произведени в бъдеще ще бъде бързо, различни, малки количества от развитие тенденции, въз основа на прототипи технология, съчетана с бързо производство на цинков база сплав пластмасови мухъл технология ще има огромен потенциал, тя има широка перспектива пазар.