Начало > Новини > Съдържание
Точност, инструментална екипировка резервни части за пластмасови шприцформи
Jun 04, 2016

Основна информация

Модел NO.:5569Търговска марка: Gemte
Спецификация: SGSПроизход: Шенжен, Китай
HS код: 8480410090

Спецификации
Резервни части пластмасови инжектиране формовъчни
1. много от дизайн
2. фабриката цена
3. Clientand #39; s дизайн на разположение

Описание на продукта:
Всички видове резервни части пластмасови шприцване с материали
1. размер: Според чертежа.
2. всички ние можем да направим
3. опаковка: Стандартните износ кашон с палетизирани или като вашата заявка
4. лечение: като клиенти изисква
5. повърхността: разностранно като живопис, лак, пръскане, анодиране, EDM andamp; Висока полски, посребрен хромна/никел, хром, пистолет-покритие, Silkscreen, прозрачни или прозрачни, четка, гумени боя, пасъкоструйно и др.
6. търговски условия: FOB Шанхай и това ще бъде удобно да импортирате от нас.
7. начин на плащане: Т/Т, Western Union,
8. проба гаранционното време: в рамките на 7 дни.
9. Срокът за доставка: 7-работните дни на базата на части трябва
10. проба ред приемливо.

Фирмен профил:

Нашата компания е основана през 1998 г., интегриране на Randamp; D и продажба. Покрива площ от 6, 000sqm. С нашия богат опит и трудолюбив и трудолюбив членове на персонала, да се срещнем с различни изисквания от различни типове клиенти. Ние ще опитаме всичко възможно да ви служи и Надявам се превърна в един от вашите приятели и бизнес партньори.

Услуга: Фирмата разполага с опитен технически инженер екип, и ние можем да проектирате плесени и машинни тела и намерите най-добрите решения за вашия проект. Членовете на екипа ни да направите плана за целия качествен контрол за всяка доставка. Ние също имаме клиентът сервизен персонал с английски говори възможност да преведат customersand #39; нужди за китайските инженери.

Екип: Нашия екип е пълен с младежка жизненост, набор, инженерни отдел, дизайн отдел, отдел обществени поръчки, отдел "продажби", Министерството на финансите и мащабно производство цех. Нашият девиз е andquot; качеството е на първо място, клиентът първо! andquot;

Партньор: С 13 години на развитие, Gemte компанията е инвестирала в няколко фабрики за да помогне на вашите фирми да намали производствените разходи и да направи вашите уважаваната фирми по-конкурентоспособни. Ние топло добре дошли нови запитвания от фирми от целия свят. Нашите продукти са били изнесени в повече от 20 страни и региони, като Япония, САЩ, Канада, Германия, ЕС и Югоизточна Азия. Gemte обещава да цитирам най-разумна цена и най-добрата услуга в рамките на 24 часа от получаване на запитването.

Описание на продукта