Начало > Новини > Съдържание
Изисквания за запазване на производството на метални части
Jul 24, 2017

1. Съхранение на складовата среда (склад) на склад за метални изделия трябва да бъде суха и вентилирана, да се пази от вредните газове; Фитингите в склада не трябва да се съхраняват заедно с химикалите и киселинно-базисните вещества; Термометри, хигрометър и съоръжения за регулиране на температурата и влажността трябва да бъдат осигурени в склада; Аксесоарите трябва да се държат по равномерно на рафтовете, с безопасно разстояние между рафтовете и между рафтовете и стените. Неудобно да се постави на рафтовете на големи, не поставяйте директно на земята, прилагането на тампон, със земята, за да се запази определена празнина.

2. Съхранение и приемане на аксесоари трябва да обърнат внимание на проблема с складовите аксесоари В допълнение към разпоредбите за приемане на складове и техническа проверка, но също така и за съхранение части на опаковката защита на цялостна проверка. В допълнение към техническото изпитване трябва да се отвори, обикновено трябва да се запази оригиналната опаковка и целостта на запечатване. Като откриването на повреди на опаковката, корозия и други части на ситуацията, за навременна обработка. Производство на метални части

3. Контрол на температурата и влажността в склада в зависимост от сезонните и температурни промени, регулиране на температурата и влажността в склада във времето, поддържане на температура 20-30 ° C и поддържане на относителната влажност под 75%.

4. Внимателно масло Аксесоари срещу ръжда метал в склада за съхранение по-дълго, защитната си мазнина може да бъде летлива, опаковката може да се повреди, в този момент да се комбинират редовни или нередовни инвентаризация, проверка на защитата на аксесоари, навременна анти-ръжда лечение. Части довършителни работната повърхност има лека ръжда, може да се използва чиста памучна прежда, оцветена с малко маслена кърпа, не трябва да се използва шкурка кърпа или дела клирънс. Ако корозията сериозно засяга употребата, тя трябва да бъде бракувана. След отстраняване на ръждате, частите трябва да бъдат омаслени и държани. Традиционният метод на метални части, който е устойчив на ръжда, е да натопи частите в разтопен парафинов восък, да премахне въздуха и след това да използва опаковки от плат, пластмаса или хартия. Високопрецизните части могат да се накиснат в горещо минерално масло, покрити с кърпа преди потапяне на восък, могат също така да се основават на различните характеристики на аксесоарите и изискванията за съхранение, избор на различни грес против ръжда за обработка.

5. Предотвратете докосването на части от довършителната повърхност на работната повърхност, в частност на някои по-големи и по-важни аксесоари като коляновия вал, разпределителния вал, тялото на цилиндъра, цилиндровата глава, диференциалната обвивка и др. Също така за защита на опаковката (като дървени кутии), целта е да се избегне довършването на нараняването на лицето. Общите фабрични части за фабрични части са в съответствие с националните стандарти за опаковане. Тези опаковки не трябва да се повредят по време на транспортиране и съхранение и трябва да бъдат ремонтирани така, както са, ако са повредени. Аксесоари в склада доставка, покупка, почистване, инвентаризация процес, но също така да се обърне внимание да се защити, така че аксесоарите в библиотеката не е наранен. Тежките части трябва да бъдат забранени да се влачат на земята